House of Hair By Audrey

Dames

Stralend door het leven

U kent dat ongetwijfeld: vrouwen die drukbezet zijn en weinig tijd hebben voor zichzelf, maar er toch graag goed willen uitzien… Dan heeft u een goede dameskapper nodig. 

En dat is nu precies waarvoor u bij House of Hair by Audrey terecht kunt. Wij laten u in een mum van tijd (weer) stralen als nooit tevoren! Bovendien zorgen wij ervoor dat u uw kapsel zelf kan onderhouden. Wij geven u tips en tricks zodat u er elke dag piekfijn uitziet. 

Bent u al enige tijd op zoek naar een deskundige dameskapper in Stabroek? Dan bent u bij Audrey aan het juiste adres. Wilt u zelf de gemoedelijke sfeer van dit salon ervaren? Maak dan snel een afspraak. Wij kijken er alvast naar uit u te mogen ontvangen en uw prachtige lokken te mogen verzorgen. 

Kies voor krullen en accenten

Bij House of Hair by Audrey kunt u langskomen voor een knipbeurt, of uw haren kunnen een nieuwe kleur krijgen dankzij het gebruik van de nieuwste technieken. Wilt u graag accenten laten aanbrengen met high- of lowlights? Gaat u voor verandering en wilt u eens krullen met een permanent of watergolven proberen? Ook dat behoort allemaal tot onze mogelijkheden. 

Uiteraard kunt u hier ook aankloppen voor een styling in een look naar keuze. Een casual of sportieve uitstraling? Deze kapster denkt graag met u mee. Ze kan bovendien zorgen voor schitterende bruidkapsels. Spring gerust eens binnen en overleg samen met Audrey wat uw wensen en verwachtingen precies zijn. 

Contact

Wilt u graag nog wat meer weten over de mogelijkheden van House of Hair by Audrey, uw dameskapper in Stabroek? Neem dan gerust even contact op. U zult merken dat u hier een totaalservice krijgt aangeboden.