House of Hair By Audrey

Specialisaties

Keratinebehandelingen en andere specialisaties

Omdat uw haar de best zorg verdient, heeft Haarstyliste Audrey zich in de loop der jaren gespecialiseerd in verschillende specifieke behandelingen. Ze blijft zich steeds opnieuw bijscholen om mee te zijn met de laatste technieken. 

Zo kunnen we u de allerbeste keratinebehandelingen in Stabroek aanbieden, die uw haar zullen aansterken. Uw haar blijft op die manier altijd stevig en gezond. Het is een absolute aanrader, die door iedereen op prijs wordt gesteld. Hieronder in de galerij zijn er enkele voorbeelden.

Wij kleuren uw persoonlijkheid

Iedereen is uniek, en dus verdient u de snit en haarkleur die u echt laat stralen. Samen met ons gaat u op zoek naar de haarkleur die past bij uw persoonlijkheid en lifestyle. Wij gaan samen met u van wens naar realisatie! U kunt dus rekenen op de allerbeste kleuringen en balayages. Daarbij zijn er enorm veel mogelijkheden, en u kunt er zeker van zijn dat enkel en alleen de allerbeste producten worden gebruikt. Kwaliteit komt steeds op de eerste plaats. 

Bovendien kunt u bij ons komen aankloppen voor de effectieve M-plex behandelingen, een intensieve herstel- en verzorgingsbehandeling die uw haar (en uw looks) laat stralen als nooit tevoren. Met onze deskundige handen en met veel passie voor ons vak verzorgen, stylen, knippen en kleuren wij uw haar. Kleuringen kunnen met of zonder amoniak, afhankelijk van de voorkeur van de klant. Bekijk hier in de gallerij enkele voorbeelden van kleuringen.

Contact

Mocht u nog een specifieke vraag hebben of meer informatie wensen over de keratinebehandelingen of andere specialisaties van Audrey in Stabroek, neem dan gerust even contact op. U ontvangt zo snel mogelijk een duidelijk antwoord.