House of Hair By Audrey

Heren

Een trendy, hippe look

Het leven gaat snel: overdag werken, ’s avonds laat thuis … en voor u het weet, is er opnieuw een week voorbij. Bent u die man die snel nog een herenkapper zoekt?

Eén adres! Mannen willen er natuurlijk ook altijd perfect verzorgd bijlopen en daarbij hoort een modieus kapsel. Laat dat nu net zijn waar Audrey moeiteloos voor kan zorgen. 

De ervaring leert dat mannen vaak niet weten dat er heel wat andere mogelijkheden zijn dan hun haar gewoon kort te knippen. Er zijn namelijk diverse stijlmethodes die ervoor zorgen dat u er als man trendy en hip uitziet. Voor de heren doen we doorgaans voornamelijk haarsnitten en eventueel het bijtrimmen van de baard. We werken met andere woorden snel en efficiënt op afspraak, zodat u in no time terug de baan op kunt. 

Dankzij haar gevoel voor vorm en kleur kan Audrey precies zeggen welke haarstijl en kleur bij uw coupe passen. Wilt u ook geschoren worden? Dan kunt u bij haar terecht voor een traditionele ontspannende scheerbeurt. U bent van harte welkom in het salon. 

Contact

Spring binnen en ontdek hoe Haarstyliste Audrey in Stabroek ook voor mannen het verschil maakt. Zij biedt u een aangename ontvangst in een modern kader zodat u als een nieuwe man ons salon verlaat. Heeft u nog bepaalde vragen? Neem dan contact op. Wij helpen u met plezier verder.