House of Hair By Audrey

Kinderen

Elk kappersbezoek een waar (kinder)feest

Als er iets waar het nodige geduld voor nodig is, dan is het wel voor het knippen van kinderen. In Stabroek heeft House of Hair by Audrey dat gelukkig in overvloed. Zij weet hoe ze kinderen op hun gemak moet stellen, zodat een knipbeurt heel vlot verloopt. 

Wij leggen de kleinste klanten in de watten vanaf het moment dat ze het salon binnenwandelen tot ze huiswaarts keren. Als ouder kunt u samen met uw kind een keuze maken uit de toffe kapsels die we als voorbeeld tonen. Van een stoere jongenscoupe tot een frivool meisjeskapsel, alles is mogelijk bij House of Hair by Audrey. Van elk kappersbezoek een feest maken, voor minder gaat deze professionele kapster niet! 

Snelle afhandeling

Zij zorgt voor voldoende afleiding tijdens het knippen en een snelle afhandeling zodat de kindjes niet langer dan nodig stil hoeven te zitten. Voor grotere kinderen voorzien wij de nodige boeken waaruit ze hun nieuwe kapsel kunnen selecteren. 

Wij helpen steeds om een beetje te “sturen” waar nodig zodat ouders en kind beiden tevreden zijn met de nieuwe look. Heeft u speciale wensen, wenst u een communiekapsel of een speciaal opsteekkapsel voor uw kind? Ook dat vormt geen enkel probleem. 

Contact

Contacteer Audrey in Stabroek en zij zorgt voor de perfecte uitvoering van al uw vragen. Maak meteen een afspraak voor uw baby, kind of tiener. Zij zullen in een mum van tijd weer als nieuw naar buiten lopen.