House of Hair By Audrey

Feestkapsels

Perfect uitgevoerde bruidkapsels

Bij een speciale gelegenheid hoort een speciaal kapsel. En ook dit soort feestkapsels kan Haarstyliste Audrey in goede banen leiden. U mag er zeker van zijn dat bruidkapsels in Stabroek hier perfect bij de vorm van uw gezicht zal passen én een harmonieus geheel zal vormen met uw feestelijke outfit. 

Onze aanpak van bruids- en feestkapsels staat garant voor een mooi en feestelijk resultaat. Het kapsel wordt opgestoken en stevig gefixeerd, zodat het de hele dag en avond vast en mooi blijft zitten. Op die manier kunt u ontspannen genieten van uw feest. 

Een deugddoend moment voor uzelf

House of Hair by Audrey staat voor passie voor haar en nog zoveel méér. Wij geven u niet alleen een stralende nieuwe coupe of een modieuze snit, maar door ons in te schakelen voor een piekfijn opsteekkapsel, wordt u ook ondergedompeld in een genotsbeleving die uw gemiddelde kappersbezoek nog overstijgt. Kom langs in onze zaak in Stabroek en geniet van een heerlijk verwenmoment voor uzelf. U zult merken dat u zich weer als herboren zult voelen. 

Geef uw haar extra volume

Droomt u van een stijlvol opsteekkapsel, maar heeft u geen idee hoe er zelf aan te beginnen? Niet iedereen heeft het talent om met wat spelden prachtige creaties te ontwikkelen. Audrey gelukkig wel. Wel geven we graag vooraf mee dat een opsteekkapsel creëren tijd vraagt en dus enkel op afspraak kan gebeuren. 

Weet u niet hoe die wilde krullen te temmen of het sluike haar wat extra volume te geven? Of trouwt u binnenkort en wilt u dat het kapsel perfect past bij uw jurk? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak. Audrey is gespecialiseerd in opsteekkapsels die de hele avond perfect in vorm blijven. 

Contact

Stelt u zich nog een aantal vragen over de bruidkapsels van Haarstyliste Audrey in Stabroek? Dan is het een aanrader om contact op te nemen. U krijgt een gedetailleerd antwoord. Al helemaal overtuigd? Maak dan gerust een afspraak